Κίνα Επίδειξη των οδηγήσεων σκηνικού ενοικίου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : joyce

Τηλεφωνικό νούμερο : 13128950545

WhatsApp : +8613128950545

Free call

Πώς να αφήσει τις υπαίθριες οδηγημένες εργασίες επίδειξης καλά στο άσχημο καιρό;

July 31, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Πώς να αφήσει τις υπαίθριες οδηγημένες εργασίες επίδειξης καλά στο άσχημο καιρό;

Πώς να αφήσει τις υπαίθριες οδηγημένες εργασίες επίδειξης καλά στο άσχημο καιρό; Ποια προβλήματα μας χρειάζονται για να εξετάσουν;


1. υψηλής θερμοκρασίας
Όπως είναι γνωστό θα είναι πολύ καυτό μετά από τις υπαίθριες οδηγημένες εργασίες επίδειξης ένας μακροπρόθεσμος, έτσι πρέπει να κάνουμε τον καλό εξαερισμό. Μερικές φορές οι ανεμιστήρες είναι εντάξει, μερικές φορές πρέπει να εγκαταστήσουμε το κλιματιστικό για να αφήσουμε τη θερμοκρασία να έρθει κάτω.


2.Typhoon ή ισχυρός άνεμος
Έχει πολλούς τρόπους εγκαταστάσεων για υπαίθριο οδηγημένο display.install στην οικοδόμηση/στην οικοδόμηση/πόλος/την ένωση και ούτω καθεξής. Αλλά πρέπει να εξετάσουμε το ισχυρό άνεμο και τον τυφώνα. Πρέπει να κάνουμε τη δομή χάλυβα που μπορεί να υποστεί τον τυφώνα 10 κατηγορίας.


3.Rainstorm
Υπάρχει πολλή βροχή το καλοκαίρι, έτσι πρέπει επίσης να θεωρήσουμε αδιάβροχος. Αρχικά η υπαίθρια οδηγημένη επίδειξη πρέπει να έχει ισχυρό αδιάβροχο. Αφετέρου, η δομή πρέπει να καλύψει την οδηγημένη επίδειξη πλήρως χωρίς ένα δωμάτιο που μπορεί να εισαγάγει το νερό.


4.Thunder και αστραπή
Η βροντή και το φως μπορούν να καταστρέψουν πολλά πράγματα, οδήγησε ειδικά την ανάγκη επίδειξης να συνδέσει με τη δύναμη όλη την ώρα. Έτσι είναι καλύτερο να εγκατασταθεί η καλύπτρα για να προστατεύσει τις υπαίθριες οδηγημένες εργασίες επίδειξης καλά εκ των προτέρων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας