Κίνα Επίδειξη των οδηγήσεων σκηνικού ενοικίου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : joyce

Τηλεφωνικό νούμερο : 13128950545

WhatsApp : +8613128950545

Free call

πώς να λύσει τη μαύρη οδηγημένη οθόνη επίδειξης.

July 1, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με πώς να λύσει τη μαύρη οδηγημένη οθόνη επίδειξης.

Πώς να λύσει τη μαύρος-οδηγημένη επίδειξη;

 

Είναι ένα ευτυχές πράγμα αφότου λαμβάνουμε την οδηγημένη επίδειξή μας από τον προμηθευτή ή την τοπική επιχείρηση. Μπορούμε να βάλουμε όλες τα βίντεο και τις εικόνες διαφήμισης που θέλουμε στην οδηγημένη επίδειξή μας επειδή είναι δικός μας τώρα.

 

Αλλά μετά από makeup γραφεία και συνδέουμε όλα τα καλώδια και εγκαθιστάμε επίσης το λογισμικό οργάνωσης στον υπολογιστή μας, αλλά η οδηγημένη επίδειξη είναι μαύρη. Πόσο λυπημένοι είμαστε τώρα! Πώς να το λύσει; Τι μπορούμε να κάνουμε για να αφήσουμε το οδηγημένες φως και την εργασία επίδειξής μας; Παρακαλώ ακολουθήστε τις λέξεις μου.

 

Αρχικά, παρακαλώ ελέγξτε η δύναμή ότι σας είναι ανοικτή. Έχει ένα σημαντικό πράγμα, παρακαλώ σημειώστε. Εάν θέλετε να αγοράσετε μια οδηγημένη επίδειξη από την Κίνα ή άλλες χώρες, παρακαλώ πέστε στον προμηθευτή την τοπική τάση σας. Ξέρετε ότι τα κινέζικα είναι 220v, αλλά κάποια χώρα είναι 110v. Εάν η οδηγημένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χρήσης 220v οθόνης σας, η τοπική υποστήριξη 110v δύναμής σας, η οδηγημένη οθόνη σας δεν θα λειτουργήσει, επειδή η δύναμη 110V δεν μπορεί να υποστηρίξει την εργασία προμηθευτών δύναμης 220V. Κατόπιν πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν μετασχηματιστή για να αλλάξετε 110v σε 220v.

πώς να λύσει τη μαύρη οδηγημένη οθόνη επίδειξης.

 

Αφετέρου, εάν η δύναμη είναι εντάξει, παρακαλώ ελέγξτε τη στέλνοντας κάρτα σας. Έχει δύο οδήγησε τα φω'τα στην αποστολή της κάρτας, ένας πράσινος και ενός κοκκίνου. Εάν το κόκκινο φως επάνω, παρακαλώ επανασυνδέει το καλώδιο USB από τον υπολογιστή στη στέλνοντας κάρτα. Αφότου γίνεται τρεμούλιασμα πράσινου φωτός, η αποστολή της κάρτας είναι εντάξει τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οργάνωση υπολογιστών σας η οθόνη σας τώρα.

 

Οποιοδήποτε άλλοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αισθανθεί ελεύθερο να μας έρθει σε επαφή με.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας