Κίνα Επίδειξη των οδηγήσεων σκηνικού ενοικίου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : joyce

Τηλεφωνικό νούμερο : 13128950545

WhatsApp : +8613128950545

Free call

Οι πελάτες του Πακιστάν επισκέπτονται το εργοστάσιό μας στις 30 Ιουλίου

August 22, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Οι πελάτες του Πακιστάν επισκέπτονται το εργοστάσιό μας στις 30 Ιουλίου

Στις 30 Ιουλίου 2019, ο πελάτης από το Πακιστάν ήρθε στην επιχείρησή μας για το ταξίδι τομέων. Σαν καλά έμπειρο προσωπικό, η Joyce έγινε αναμφισβήτητα ένας οδηγός στον πελάτη. Το Sikendar ήλπισε ότι θα μπορούσε να ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση και την υπαίθρια μπροστινή προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες επίδειξη P8 μας.
 Π image1
Εκτός από την επίσκεψη του εργοστασίου μας, Sikendar πήρε επίσης κρεμά των αναλυτικών πληροφοριών για τη διαδικασία παραγωγής. Με τη βοήθεια του επαγγελματικού προσωπικού μας, ο φιλοξενούμενος Sikendar έχει καταλάβει σαφώς ότι σχεδιάζουμε αυτό το προϊόν και αυτό nationstar εμπορικό σήμα χρήσης που οδηγούνται, πολύ καλή ποιότητα της υπαίθριας μπροστινής προσανατολισμένης προς τις υπηρεσίες επίδειξης P8.

Στο τέλος της επίσκεψης, Sikendar αναγνώρισε ότι η επιχείρησή μας ήταν πράγματι επίσημος, επαγγελματικός και σίγουρος προμηθευτής παραγωγής. Μετά από την επίσκεψη, ο πελάτης έκανε τη σε βάθος συζήτηση με τις διοικήσεις επιχείρησής μας για την περαιτέρω συνεργασία. Η επίσκεψη των πελατών του Πακιστάν μας πιστοποιεί την αυξανόμενη δημοτικότητά μας στη βιομηχανία.

έχει τείνει να γίνει μια από τις επιτυχέστερες επιχειρήσεις ανάπτυξης και παραγωγής στον τομέα των ειδήσεων. Με την προσφορά της πιό διακριτικής υπηρεσίας, οι ειδήσεις στοχεύουν να παρέχουν τις λεπτότερες ειδήσεις. Όλα τα σχόλια, καθώς επίσης και οι ερωτήσεις, χαιρετίζονται από HJY. Παρακαλώ να είστε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με: 86 13128950545 τηλεφωνικώς ή το joyce.qiao@hjyled.com με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας